Your Cart

Meistä

Elegant Home on kodintekstiilien ja sisustamisen verkkokauppa ja maahantuonti-yritys, joka sai nimensä laadukkaista ja tyylikkäistä erikoistuotteista, joissa moderni ja mennyt maailma kohtaavat.

Esteettisesti kaunis ja erilainen

Olin pitkään haaveillut omasta yrityksestä. Olen aina rakastanut kauniita kodintekstiilejä ja sisustamista. Suosin värejä ja valtavirrasta poikkeavaa sisustustyyliä. Tuntui luonnolliselta perustaa turkkilaisten kodintekstiilialan maahantuontiyritys, koska meillä on hyvät yhteydet Turkkiin puolisoni Muratin ansiosta. Turkki on monipuolinen tekstiilien valmistajamaa, jossa lapsityövoiman käyttö on kielletty. Meille tämä oli ensiarvoisan tärkeä kriteeri. Tunnemme päätoimittajamme ja heidän työolonsa.
Esteettinen kauneus, erilaisuus ja oman tien kulkeminen sisustamisessa on Elegant Homen perusidea. Haluamme tuoda suomalaisiin koteihin hieman rönsyilevää romanttisuutta ja iloista värikkyyttä. Meiltä löytyy niin arkeen kuin juhlaan hieman luksusta, kauneutta, lämpöä ja herkkyyttä. Tarpeellinen käyttötavarakin saa olla kaunista, sillä se on ilo silmälle ja piristää mieltä.

Sari Inhanli

Elegant Home Oy

Sari profiili
Sari
Murat-2022
Murat
fi