Ale!

Hamam Pyyhe HEREKE 100 x 175 cm. 300 g

13,50 

Hamam-pyyhe HEREKE  on iso, ohut, kevyt, nopeasti kuivuva, uudenaikainen monikäyttöliina. 100 % turkkilaista laadukasta puuvillaa.

Hamam Pyyhe HEREKE 100 x 175 cm. 300 g 18,00  13,50 

HEREKE on monikäyttöinen hamam-pyyhe, jossa on käsinsolmitut hapsut molemmissa päissä. Pyyhkeessä on sekä ohuita että leveämpiä valkoisia raitoja. Pyyhkeen loimilanka on valkoinen. Värivalikoima on runsas.

HEREKE on erittäin kätevä matkapyyhe, joka menee pieneen tilaan. Se on kevyt, kuivuu nopeasti ja on imukyvyltään erinomainen.

Hamam-pyyhe soveltuu hyvin myös kietaisuliinaksi rannalle, alustaksi aurinkotuolille, laudeliinaksi, pöytäliinaksi, verhoiksi, vauvan kantoliinaksi.

Hamam-pyyhettä käytetään turkkilaisissa kylpylöissä vartalon suojana. Suomessa ja länsimaissa se on tullut suosituksi monikäyttöisyytensä ja sen hienojen ominaisuuksien vuoksi.

Hamam-pyyhe on erittäin käytännöllinen mukaan matkalle, mökille, asuntoautoon, veneelle, harrastuksiin ym. Se on myös mieluinen tuliainen tai lahja jokaiselle ikään katsomatta.

Materiaali: 100 %  puuvilla.

Koko: 100 x 175 cm. Paino: 300 g

PESE ENNEN KÄYTTÖÄ. Pyyhkeen imukyky syntyy pesun jälkeen.

Pesu: 40 – 60 C° Suositellaan ensimmäistä pesua 60 asteessa.

Ei suositella rumpukuivausta.

oeke-tex-certificat

Lisätiedot

Paino 300 g (gramma)
Mitat 33 × 15 × 3 cm (senttimetri)
Väri: Valitse väri

Sininen, Vaaleanharmaa, Vaaleanpunainen, Mintunvihreä, Turkoosi, Lämmin keltainen, Musta, Oliivinvihreä, Fuksia, Puuteri, Vedenvihreä, Koralli, Vaalea liila, Viininpunainen, Oranssi, Vaaleansininen, Pinkki, Tummansininen, Tummanvihreä, Sinapinkeltainen, Tumma liila, Kahvinruskea