Käsipyyhe PARIS ANNA

9,90 

Kuvallinen käsipyyhe PARIS ANNA, 100 % puuvilla, laadukas, pehmeä ja imukyvyltään erinomainen. 50 x 90 cm

Käsipyyhe PARIS ANNA
Käsipyyhe PARIS ANNA 9,90 

Käsipyyhe Paris Anna 

Käsipyyhe “Paris Anna” tuo arjen luksusta sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi tai ihmisiä, jotka ovat sinulle tärkeitä. Paris-tuoteryhmän pyyhkeet luovat kotiisi ainutlaatuista, romanttista ja nostalgista tunnelmaa. Samaa tunnelmaa, jota voit aistia vanhoissa perinteisissä kylpylöissä ja hotelleissa.

Käsipyyhe kuin koriste, tuulahdus nostalgia

“Paris Anna” on kuvallinen käsipyyhe, joka toimii myös koristeena. Anna on erittäin sievä tyttö, joka on saanut runsaasti ihailua osakseen ja tuonut ihanan nostalgisen tuulahduksen jo monen kodin kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Samettikuva ja väri luovat yhdessä pyyhkeelle sen kauniin ulkoasun. Kooltaan pyyhe on jonkin verran kotimaisia käsipyyhkeitä kookkaampi.

Ilme ja väritys

Paris Anna pyyhkeen kuva sopii pyyhkeiden värimaailmaan. Pyyhkeen samettikuva säilyttää värinsä ja pysyy kauniina 60 asteen konepesusta huolimatta. Kuva on kiinnitetty pyyheliinan alaosaan kauniilla koriste kirjonnalla. Erittäin imukykyisenä pyyhkeenä se on siis sekä kaunis, että käytännöllinen.

Laadukasta puuvillaa

Pyyhkeen reunat pysyvät suorina, eivät lähde kiertymään eikä vetäydy ryppyyn. Pyyhkeen materiaali on korkealaatuista turkkilaista puuvillaa, joka on pehmeää, hyvin imukykyistä ja kestävää laatua.

Materiaali: 100 % puuvilla

Koko: 50 cm x 90 cm, paino: 200 g

Froteen tiheys: 450 g/ m²

Pesu: 30 – 60 °C

Pyyhkeet on hyvä pestä aina ennen ensimmäistä käyttökertaa. Pyyhe on imukykyisempi pesun jälkeen.

Jos haluat säilyttää pyyhkeet pehmeänä ja vuosia uudenveroisina, pese ne 30 asteessa ja käytä esim. pyykkietiikka huuhteluaineen sijaan. Etiikka desinfioi pyykin ja puhdistaa samalla pyykkikoneen. Pyyhkeet pysyvät pehmeänä myös 60 asteen pesusta huolimatta, kun käytät huuhteluainetta, kuivausrumpua tai etiikkaa/pyykkietiikka huuhteluaineen tilalla.

HUOM! Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsua, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Homen tarjoaa erittäin käytännöllisen ja toimivan “ripustin nipistimellä”, jonka löydät pyyhkeiden kanssa samasta tuoteryhmästä.

Vinkki: Yksilölliset ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti ompelemalla ne itse pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa kauniista nauhasta.

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)
Mitat 0,4 × 50 × 90 cm (senttimetri)
Väri: Valitse väri

luumu, kerma, kylmä roosa, roosa, mintunvihreä