Käsipyyhe PARIS EMILY

9,90 

Käsipyyhe PARIS EMILY 100 % puuvillafrotee, laadukas, miellytävän pehmeä ja imukyvyltään erinomainen.

Käsipyyhe PARIS EMILY
Käsipyyhe PARIS EMILY 9,90 

Käsipyyhe Emily

Käsipyyhe “Paris Emily” tuo arjen luksusta sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi tai ihmisiä, jotka ovat sinulle tärkeitä. Paris-tuoteryhmän pyyhkeet luovat kotiisi ainutlaatuista, romanttista ja nostalgista tunnelmaa. Samaa tunnelmaa, jota voit aistia vanhoissa perinteisissä kylpylöissä ja hotelleissa.

Käsipyyhe kuin koriste

Paris Emily on kuvallinen käsipyyhe, joka toimii myös koristeena. Emily on saanut tähän mennessä pyyhkeistämme suurimman suosion, ehkä siksi, että Emily on yksinkertaisen tyylikäs ja herättää muistoja myös vanhoista suomalaisista elokuvista. Voit luoda sillä tunnelmaa niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöön. Pyyhe on kooltaan jonkin verran kotimaisia käsipyyhkeitä kookkaampi.

Ilme ja väritys, tuulahdus nostalgia

Paris Emily pyyhkeen kuva sopii pyyhkeiden värimaailmaan. Kuva ja väri luovat yhdessä pyyhkeelle nostalgisen ja kauniin ulkoasun. Pyyhkeen samettikuva säilyttää värinsä ja pysyy kauniina 60 asteen konepesusta huolimatta. Kuva on kiinnitetty pyyheliinan alaosaan kauniilla koriste kirjonnalla. Erittäin imukykyisenä pyyhkeenä se on siis sekä kaunis, että käytännöllinen.

Laadukasta puuvillaa

Pyyhkeen reunat pysyvät suorina, eivät lähde kiertymään eikä vetäydy ryppyyn. Pyyhkeen materiaali on korkealaatuista turkkilaista puuvillaa, joka on pehmeää, hyvin imukykyistä ja kestävää laatua.

Materiaali: 100 %  puuvilla.

Koko: 50 cm x 90 cm, Paino: 200 g

Froteen tiheys: 450 g/ m²

Pesu: 30 – 60 °C

Pyyhe kannattaa pestä ennen käyttöönottoa.

Jos haluat säilyttää pyyhkeet pehmeänä ja vuosia uudenveroisina, pese ne 30 asteessa ja käytä huuhteluainetta tai pyykkietiikkaa. Etiikka desinfioi pyykin ja puhdistaa samalla pyykkikoneen. Pyyhkeet pysyvät pehmeänä myös 60 asteen pesusta huolimatta, kun käytät huuhteluainetta, kuivausrumpua tai etiikkaa/pyykkietiikka huuhteluaineen tilalla.

HUOM! Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsua, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Homen tarjoaa erittäin käytännöllisen ja toimivan “ripustin nipistimellä”, jonka löydät pyyhkeiden kanssa samasta tuoteryhmästä.

Vinkki: Yksilölliset ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti ompelemalla ne itse pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa kauniista nauhasta.

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)
Mitat 0,4 × 50 × 90 cm (senttimetri)
Väri: Valitse väri

Kerma, Kylmä roosa, Vaaleanharmaa