Käsipyyhe PARIS FRANCESKA

9,90 

Käsipyyhe PARIS FRANCESKA 100% puuvillafroteeta, miellyttävän pehmeä ja imukyvyltään erinomainen materiaali.

Käsipyyhe PARIS FRANCESKA 9,90 

Kaunis PARIS FRANCESKA käsipyyhe on kuin koriste kylpyhuoneessa. Samettinen tekstiilikuva on kiinnitetty koristekirjailuin keskelle pyyheliinan alareunaan. Kuvan Fanceska-neito leveine hattuineen tuo nostalgisen tuulahduksen menneestä maailmasta.

Laadukas turkkilainen puuvilla säilyttää hienot ominaisuutensa pesusta pesuun. Kuva ja brodeeraus eivät irtoa ja säilyvät kauniina.

Materiaali: 100 % puuvilla, Froteen tiheys 450g/m2.

Koko 50 x 90 cm

Pesu: 30-60 °C

Pyyhkeet on hyvä pestä aina ennen ensimmäistä käyttökertaa. Pesun jälkeen pyyhe on imukykyisempi.

Pyyheliinan pehmeyden säilyttämiseksi suosittelemme käyttämään kuivausrumpua, huuhteluainetta tai pyykkietikkaa. Jos peset pyyhkeen 30 °C, suosittelemme käyttämään huuhteluaineen asemesta etikkaa/pyykkietikka, joka desinfioi pyykin ja puhdistaa samalla pyykkikoneen.

Pesun jälkeen tekstiilikuvaa voi silittää nurjalta puolelta.

HUOM! Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsua, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Homen tarjoaa erittäin käytännöllisen ja toimivan “ripustin nipistimellä”, jonka löydät pyyhkeiden kanssa samasta tuoteryhmästä.

Vinkki: Yksilölliset ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti ompelemalla ne itse pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa kauniista nauhasta.

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)
Mitat 50 × 90 cm (senttimetri)
Väri: Valitse väri

Kerma, Kylmä roosa