Nestesaippua OLIVOS GOAT MILK pumppupullossa

14,30 

Nestesaippua OLIVOS GOAT MILK vuohenmaito on valmistettu perinteisillä menetelmillä erikoisista puhtaista oliiviöljyistä. Parabeeni- ja sulfaattivapaa.

3 varastossa

Olivos Goat Milk vuohenmaitosaippua nestesaippua
Nestesaippua OLIVOS GOAT MILK pumppupullossa 14,30 

Elegant Home tarjoaa sinulle trendikkään, puhtaan ja tuoreen OLIVOS GOAT MILK vuohenmaitonestesaippuan.

Saippua on tuoksullinen ja sitä käytetään käsi- ja kokovartalopesuun.

OLIVOS GOAT MILK nestemäinen vuohenmaitosaippua on luonnollinen, ylivoimainen ja terveellinen valinta ihollesi. Vuohenmaitoa on täynnä ravinteita, jotka virkistävät ihosoluja. Monet vitamiinit, kuten A, C, D, E ja jotkut B, sekä muut hellävaraiset aineosat kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Sen poikkeuksellinen koostumus vuohenmaito yhdistettynä 100 % extra-neitsytoliiviöljyyn kosteuttaa, kiinteyttää, pehmentää ja vahvistaa ihoasi, joka säilyy kauan silkinpehmeänä ja luonnollisen hurmaavan tuoksuisena. Vuohenmaitosaippua hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä, koska siinä on paljon alfa-hydroksyylihappoja, kuten maitohappoa. Maitohappo auttaa poistamaan kuolleet ihosolut ja saa ihon näyttämään sileältä ja raikkaalta.

Lisää OLIVOS GOAT MILK vuohenmaitosaippua päivittäiseen kauneusrutiiniisi terveen ja aina hehkuvan ihon ylläpitämiseksi . Se eliminoi käsien yläpinnoissa esiintyviä värimuutoksia. Ensimmäisestä käytöstäsi lähtien huomaat muutoksen ihollasi. Soveltuu myös meikinpoistoon, kasvojen puhdistukseen ja päivittäiseen ihon hoitoon. Herneen kokoinen pieni annos riittää pesukertaan ja näin saippua on hyvin riittoisaa.

Olivos-saippuat valmistaa Turkissa hyvin arvostettu saippuanvalmistaja Korkut, joka on tunnettu perinteisistä, käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.

Lisätiedot

Paino 450 g (gramma)
Mitat 10 × 10 × 18 cm (senttimetri)