Pitsillinen käsipyyhe ROMANTIC ROSANO 50 x 90 cm

12,90 

Käsipyyhe ROMANTIC ROSANO 100 % puuvilla, pehmeä, laadukas ja erittäin imukykyinen. Somisteena harsokankaalle kirjailtu kukkaköynnös.

Pitsillinen käsipyyhe ROMANTIC ROSANO 50 x 90 cm 12,90 

Sievän ROMANTIC ROSANO pyyheliinan alareunaa somistaa harsokankaalle kirjailtu kukkaköynnös ja koristereunukset.

Pitsi säilyttää muotonsa pesussa, eikä kaipaa silittämistä. Pyyheliinan reunat pysyvät myös suorina, eivätkä vetäydy vinoon, vaikka pyyhe kutistuisi hieman. Pyyhkeen materiaali on korkealuokkaista erittäin imukykyistä, pehmeää ja kestävää puuvillaa.

Koko: 50 x 90 cm

Materiaali: 100 % puuvillaa

Pesu: 30-60 °C

Konepesu, joko pesupussissa tai täydessä koneessa muiden liinavaatteiden kanssa.

Pyyhkeet on hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Pesun jälkeen pyyhe on imukykyisempi.

Pyyheliinan pehmeyden säilyttämiseksi käytä kuivausrumpua, huuhteluainetta tai pyykkietikkaa, joka myös raikastaa ja antaa ihanan puhtaan tuoksun pyykille.

HUOM! Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsua, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Homen tarjoaa erittäin käytännöllisen ja toimivan “ripustin nipistimellä”, jonka löydät pyyhkeiden kanssa samasta tuoteryhmästä.

Vinkki: Persoonallisemmat ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti ompelemalla ne itse pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa nauhasta.

Froteen tiheys: 450 g/m²

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)
Mitat 90 × 50 × 0,4 cm (senttimetri)
Väri: Valitse väri

Kerma, Kylmä roosa, Vaalea puuteri