Pitsillinen kylpypyyhe ROMANTIC MARIELLA

19,90 

Pitsillinen kylpypyyhe ROMANTIC MARIELLA on satumainen kaunis, jossa on satiiniboordi kukkapitsillä. 100 % puuvilla, pehmeä, laadukas ja imukyvyltään erinomainen.

Kylpypyyhe ROMANTIC MARIELLA
Pitsillinen kylpypyyhe ROMANTIC MARIELLA 19,90 

Ihastuttava ROMANTIC MARIELLA pyyheliina luo ylellisen vaikutelman kylpyhuoneeseen. Pyyheliinan alareunassa satiiniboordi ja upea kohokukkapitsi, jossa on hentoa kimallelankaa. Pitsi säilyttää muotonsa pesussa, eikä kaipaa silittämistä. Pyyheliinan reunat pysyvät myös suorina, ei vetäydy vinoon, vaikka pyyhe kutistuukin hieman. Pyyhkeen materiaali on korkealuokkaista erittäin imukykyistä, pehmeää ja kestävää puuvillaa.

Koko: 70 x 140 cm

Materiaali: 100 %  turkkilaista puuvillaa

Pesu: 30-60 °C

Konepesu, joko pesupussissa tai täydessä koneessa muiden liinavaatteiden kanssa.

Pyyhkeet on hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Pesun jälkeen pyyhe on imukykyisempi.

Pyyheliinan pehmeyden säilyttämiseksi käytä kuivausrumpua, huuhteluainetta tai pyykkietikkaa, joka myös raikastaa ja antaa ihanan puhtaan tuoksun pyykille.

HUOM! Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsua, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Homen tarjoaa erittäin käytännöllisen ja toimivan “ripustin nipistimellä”, jonka löydät pyyhkeiden kanssa samasta tuoteryhmästä.

Vinkki: Persoonallisemmat ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti ompelemalla ne itse pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa nauhasta.

Froteen tiheys: 450 g/m²

Lisätiedot

Paino 470 g (gramma)
Mitat 140 × 70 × 0,5 cm (senttimetri)
Väri: Valitse väri

Kerma, Kylmä roosa, Vaalea puuteri, Tumma puuteri