Pitsillinen kylpypyyhe ROMANTIC ORNELLA

19,90 

Pitsillinen kylpypyyhe ROMANTIC ORNELLA romanttisella pitsiboordilla. 100 % puuvillafrotee, pehmeä, korkealaatuinen ja hyvin imukykyinen.

Pitsillinen kylpypyyhe ROMANTIC ORNELLA 19,90 

ROMANTIC ORNELLA pyyheliinassa on koristeellinen alareuna, jota kaunistaa sievät satiinirusetit ja upea pitsi, jossa hentoa kimallelankaa. Pitsi säilyttää muotonsa pesussa, eikä kaipaa silittämistä.

Materiaali: 100 % puuvillaa

Koko: 70 x 140 cm

Pesu: 30-60 °C

Konepesu, joko pesupussissa tai täydessä koneessa muiden liinavaatteiden kanssa.

Pyyhkeet on hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Pesun jälkeen pyyhe on imukykyisempi.

Pyyheliinan pehmeyden säilyttämiseksi käytä kuivausrumpua, huuhteluainetta tai pyykkietikkaa, joka myös raikastaa ja antaa ihanan puhtaan tuoksun pyykille.

HUOM! Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsua, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Homen tarjoaa erittäin käytännöllisen ja toimivan “ripustin nipistimellä”, jonka löydät pyyhkeiden kanssa samasta tuoteryhmästä.

Vinkki: Persoonallisemmat ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti ompelemalla ne itse pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa nauhasta.

Froteen tiheys 450g/m2.

HUOM! Kerman värisissä käsi-ja kylpypyyhkeessä koristeet ovat erivärisiä. Jos haluat ostaa samaa sarjaa olevat käsi- ja kylpypyyhkeet, niin ota tämä huomioon.

 

Lisätiedot

Paino 470 g (gramma)
Mitat 140 × 70 × 0,4 cm (senttimetri)
Väri: Valitse väri

kerma, maitokahvi