Käsipyyhe Elegant kohokuvio boordilla ja hienolla kirjailulla. Korkea laatuinen 100 % puuvillafrotee. Suljetun silmukka teknikan ansiosta kestävä ja kaunis.
Käsipyyhe ELEGANT kohokuvioboordilla
12,90  9,91  Valitse vaihtoehto
Ale!

Käsipyyhe ELEGANT kohokuvioboordilla

9,91 

-23%

Käsipyyhe ELEGANT kohokuvioboordilla ja hienolla brodeeratulla tekstillä. Korkealaatuinen 100 % puuvillafrotee.

Lisää vaihtoehtoja
Poista

Korkealaatuinen froteepyyheliina, jonka alaboordi on koristeltu kohokuviolla ja hienolla brodeeratulla tekstillä. Suljettu silmukkatekniikka tekee pyyheliinasta erittäin kestävän ja käyttökerrasta toiseen pyyheliina näyttää uudelta.

Materiaali: 100 % puuvillaa. Tiheys 500 gr/m².

Pesu: 40-60 °C

Suositeltavaa pestä ennen käyttöä. Pyyhkeen pehmeyden säilyttämiseksi suositellaan käytettävän kuivausrumpua, huuhteluainetta tai pyykkietikkaa.

HUOM! Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsua, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Homen tarjoaa erittäin käytännöllisen ja toimivan “ripustin nipistimellä”, jonka löydät pyyhkeiden kanssa samasta tuoteryhmästä.

Vinkki: Kauneimman ja käytännöllisimmän lenkin saat tietysti itse ompelemalla sen pyyheliinan reunaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa nauhasta.

Lisätiedot

Paino 480 g
Mitat 25 × 20 × 4 cm
Väri: Valitse väri

Kerma, Kylmä roosa, Roosa, Luumu, Vaalea turkoosi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käsipyyhe ELEGANT kohokuvioboordilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.