Kylpypyyhe PARIS OLGA

15,90 

Kylpypyyhe PARIS OLGA 100 % puuvillaa, laadukas, pehmeä ja imukyvyltään erinomainen.

Käsipyyhe PARIS OLGA
Kylpypyyhe PARIS OLGA 15,90 

Kaunis nostalginen pyyheliina PARIS OLGA on kuin koriste. Samettinen tekstiili kuva kiinnitetty koriste kirjailuin keskelle pyyheliinan alareunaan.

Pyyheliina säilyy muodossaan,  eikä reunat vetäydy kieroon pesun jälkeen koristereunasta huolimatta.

 

Materiaali: 100 % korkealaatuista imukykyistä ja pehmeää puuvillaa, joka säilyttää hienot ominaisuutensa pesusta pesuun.

Koko: 70 x 140 cm

Pesu: 30-60 °C

Pyyheliina on hyvä pestä aina ennen ensimmäistä käyttökertaa. Pesun jälkeen se on imukykyisempi. Jos peset pyyhkeen 30 °C, suosittelemme huuhteluaineen asemesta etikkaa/pyykkietikka, joka desinfioi pyykin ja puhdistaa samalla pyykkikoneen.

Pyyhkeiden pehmeyden säilyttämiseksi suosittelemme käyttämään kuivausrumpua, huuhteluainetta tai pyykkietikkaa.

Pesun jälkeen tekstiilikuvaa voi silittää nurjalta puolelta.

HUOM! Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsua, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Homen tarjoaa erittäin käytännöllisen ja toimivan “ripustin nipistimellä”, jonka löydät pyyhkeiden kanssa samasta tuoteryhmästä.

Vinkki: Yksilölliset ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti ompelemalla ne itse pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa kauniista nauhasta.

Froteen tiheys: 450 g/m²

Lisätiedot

Paino 450 g
Mitat 0,5 × 70 × 140 cm
Väri: Valitse väri

Vihreä, Kerma, Kirsikka