Ale!

Pitsillinen käsipyyhe ROMANTIC MARIELLA

9,68 

-39%

Pitsillinen käsipyyhe ROMANTIC MARIELLA 100 % puuvilla, pehmeä ja laadukas. Satiiniboordi ja upea kukkapitsi.

Pitsillinen käsipyyhe ROMANTIC MARIELLA 15,90  9,68 

Ihastuttava ROMANTIC MARIELLA pyyheliina luo ylellisen vaikutelman kylpyhuoneeseen. Pyyheliinan alareunassa satiiniboordi ja upea kohokukkapitsi, jossa on hentoa kimallelankaa. Pitsi säilyttää muotonsa pesussa, eikä kaipaa silittämistä.

Koko: 50 x 90 cm

Materiaali: 100 % puuvillaa

Pesu: 30-60 °C

Konepesu, joko pesupussissa tai täydessä koneessa muiden liinavaatteiden kanssa.

Pyyhkeet on hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Pesun jälkeen pyyhe on imukykyisempi.

Pyyheliinan pehmeyden säilyttämiseksi käytä kuivausrumpua, huuhteluainetta tai pyykkietikkaa, joka myös raikastaa ja antaa ihanan puhtaan tuoksun pyykille.

Käytettäessä matalaa pesulämpötilaa 30 °C suosittelemme käyttämään huuhteluaineen sijasta etikkaa/pyykkietikkaa, joka desinfioi pyykin ja raikastaa pesukoneen.

HUOM! Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsua, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Homen tarjoaa erittäin käytännöllisen ja toimivan “ripustin nipistimellä”, jonka löydät pyyhkeiden kanssa samasta tuoteryhmästä.

Vinkki: Persoonallisemmat ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti ompelemalla ne itse pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa nauhasta.

Froteen tiheys: 450 g/m²

Lisätiedot

Paino 200 g
Mitat 90 × 50 × 0,5 cm
Väri: Valitse väri

Kerma, Tumma puuteri