Ale!

Pitsillinen käsipyyhe ROMANTIC ORNELLA 50 x 90 cm

10,43 

-30%

Pitsillinen käsipyyhe ROMANTIC ORNELLA, koristeellinen alareuna, jota kaunistaa sievät rusetit ja upea pitsi. Pitsissä kimallelankaa.

Pitsillinen käsipyyhe ROMANTIC ORNELLA 50 x 90 cm 14,90  10,43 

ROMANTIC ORNELLA pyyheliinassa on koristeellinen alareuna, jota kaunistaa sievät satiinirusetit ja upea pitsi, jossa hentoa kimallelankaa. Pitsi säilyttää muotonsa pesussa, eikä kaipaa silittämistä.

Materiaali: 100 % puuvillaa

Koko: 50 x 90 cm

Pesu: 30-60 °C

Konepesu, joko pesupussissa tai täydessä koneessa muiden liinavaatteiden kanssa.

Pyyhkeet on hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Pesun jälkeen pyyhe on imukykyisempi.

Pyyheliinan pehmeyden säilyttämiseksi käytä kuivausrumpua, huuhteluainetta tai pyykkietikkaa, joka myös raikastaa ja antaa ihanan puhtaan tuoksun pyykille.

HUOM! Pyyheliinassa ei ole lenkkiä, jolla sen voi ripustaa koukkuun. Sen sijaan voit käyttää nipsua, jonka ansiosta pyyheliina asettuu kauniisti. Elegant Homen tarjoaa erittäin käytännöllisen ja toimivan “ripustin nipistimellä”, jonka löydät pyyhkeiden kanssa samasta tuoteryhmästä.

Vinkki: Persoonallisemmat ja käytännöllisemmät lenkit saat tietysti ompelemalla ne itse pyyheliinan poikittaisen reunan keskikohtaan kanttinauhasta, isoäidin pitsinauhasta, ohuesta nyöristä tai mistä tahansa nauhasta.

Froteen tiheys 450g/m2.

HUOM! Kerman värisissä käsi-ja kylpypyyhkeessä koristeet ovat erivärisiä. Jos haluat ostaa samaa sarjaa olevat käsi- ja kylpypyyhkeet, niin ota tämä huomioon.

 

Lisätiedot

Paino 350 g
Mitat 4 × 25 × 15 cm
Väri: Valitse väri

Kerma, Maitokahvi