Posliinivaasi ART 17-k 32 cm

73,00 

Posliinivaasi ART 17, ainutlaatuinen kiinalainen ruukku Jing De Zhenin keramiikka kaupungin tuotantoa. Helmiäispintainen näyttävän kokoinen upea taideteos.

1 varastossa

Posliinivaasi ART 17-k 32 cm 73,00 

Tämä ihastuttavan erityisillä ja mielenkiintoisilla väriyhdistelmillä maalattu uniikki posliinivaasi on valmistettu käsin Kiinan Jing De Zhenin kaupungissa ja edustaa kiinalaista taidetta ja kulttuuria.

Vaasi on näyttävän kokoinen ja varmasti huomiota herättävä kaunis helmiäispintainen taideteos. Vaasi etsii itselleen juuri sen aivan uniikin kodin tai tilan itselleen, jossa se löytää oman, sille sisustukseen sopivan paikkansa. Ainutlaatuinen vaasi sopii myös edustustiloihin, erityisen hotellin tai ravintolan aulaan tai mihin tahansa, missä se huomataan ja saa katseet kääntymään.

Jing De Zhenin posliini perinteellä on pitkä ja maineikas historia. Kiinalaisessa v. 1322 kirjoitetussa lähteessä sanotaan keramiikkauunien toimineen jo Tang-dynastian aikana (618-907), mutta säännöllinen toiminta olisi aloitettu vasta Song-dynastian aikana (960-1279).

Useiden eri dynastioiden aikana on luotu mestariteoksia, joiden tekijät tunnetaan nimellä. Näissä luomuksissa on säilytetty samat värit, mallit ja muodot vuosisatojen ajan erilaisia traditioita kunnioittaen.

Ruukun mitat ja paino: K 54 cm, ø 33,43

 

 

Lisätiedot

Paino 3400 g
Mitat 18 × 18 × 34 cm