Aurora Salt Aroom suola-aromi ilmankostutin

79,00 

Salt Aroomissa yhdistyvät suola- ja aromaterapian hyödyt. Diffuusori, huonetuoksu, ilmankostutin ja suolaterapialaite yhdessä.

5 varastossa

Aurora-suola-diffuusori-ilmankostutin
Aurora Salt Aroom suola-aromi ilmankostutin 79,00 

Suola-aroma diffuusorit on kehitetty kestämään erityisesti suolan käyttöä, jota tavalliset diffuusorit eivät kestä. Laitteet ovat helppokäyttöisiä; säiliöön lisätään vain vesi, eteerinen öljy ja vuorisuola. Haluttu käyttöaika valitaan ajastimella. Laitteet on varustettu led-valolla, josta on valittavissa 7 eri värisävyä. Salt Aroom diffuusorit ovat käytössä hiljaisia.

Laitteessa käytetään 100 % luonnollista eteeristä öljyä ja aitoa vuorisuolaa.

Suosittelemme käyttämään laitteessa puhdasta valkoista Himalajan vuorisuolaa. Kolmas osaa kahvilusikallista suola sekoitetaan maks merkintään asti täytettyyn veden joukkoon. Pakkaus riittää jopa vuoden ajan. Voit tilata valkoista Himalajan kristallisuolaa täältä: Valkoinen kristallisuola

 • Malli: Aura
 • Teho: 12W
 • Vesisäiliön tilavuus: 300 ml
 • Ajastin: 1h/3h/6h/Jatkuva
 • Automaattinen virrankatkaisu säiliön ollessa tyhjä
 • Led-valo: Valittavissa 7 eri väriä
 • Säädettävä sumun määrä
 • Laite riittää 25-35 m2 tilaan
 • Laitteen koko: 168,5 mm x 120,5 mm
 • Virtajohdon pituus: 150 cm
 • Takuu: 12 kk

Huom! Laitteen käytössä kannattaa huomioida, että säiliöön saa lisätä enintään 3 dl vettä (lisää vesi mittaa käyttäen). Suurempi vesimäärä heikentää sumun tuottoa ja voi estää sen muodostumisen sekä laitteen normaalin toiminnan.

Salt Aroom suola-aroma diffuusori käyttää ultraääniaaltoja haihduttamaan vettä, suolaa sekä eteerisiä öljyjä tuottaen niistä miellyttävän viileää ja tuoksuvaa hienojakoista sumua. Salt Aroom kosteuttaa ihoasi, rentouttaa, vähentää väsymystä, stressiä, parantaa huoneilman laatua ja tekee siitä hyvän tuoksuisen. Helpottaa keuhko- ja hengityselinten ongelmia.

Eteerisiä öljyjä on käytetty vuosituhansia erilaisiin hoitoihin, erityisesti aromaterapiaan. Ne mm. rauhoittavat, rentouttavat ja piristävät mieltä.

Suolahoitoa voidaan käyttää luonnollisena vaihtoehtona tai täydentävänä hoitomuotona. Sillä ei ole sivuvaikutuksia, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu saavuttavan merkittäviä tuloksia hengityselinsairauksista parantumiseen.

Suola-aroma diffuusorit ovat helppokäyttöisiä; säiliöön lisätään vain vesi, eteerinen öljy ja vuorisuola, jonka jälkeen laite kytketään pistorasiaan ja käynnistetään nappia painamalla.

SUOLATERAPIASTA ON HYÖTYÄ

Suolaterapia vahvistaa hengitysteiden vastustuskykyä, suojaa flunssalta ja helpottaa oireita hengityselinsairauksissa. Se on erittäin turvallinen hoito kaikenikäisille, myös pienille lapsille ja odottaville äideille. Sillä ei ole yhteysvaikutuksia minkään lääkityksen kanssa. Suolaterapiaa voi käyttää myös lemmikkien hoitamiseen.

Suolaterapiasta on hyötyä kaikille mutta se on erityisen tehokas apu mm. seuraaviin terveys-ongelmiin:

 1. astma ja krooninen keuhkoputkentulehdus
 2. keuhkoahtaumatauti (COPD)
 3. kystinen fibroosi
 4. erilaiset krooniset tai akuutit hengityssairaudet
 5. allergiset nuhat
 6. nenän tukkoisuus
 7. sinuiitti, tonsilliitti, nielutulehdus
 8. korvatulehdukset
 9. keuhkokuume
 10. yskä
 11. kuorsaus ja unihäiriöt
 12. ongelmaiho (akne, ekseema, psoriasis)
valkoinen-kristallisuola
valkoinen-kristallisuola

Lisätiedot

Paino 400 g
Mitat 18 × 18 × 14,5 cm